Nya pumpalternativ för syrapumpleasing

Spreader-syrapump

Syrapumpleasing har varit en del av vår tjänsteportfölj i flera år, och det har blivit ett populärt alternativ till att köpa en doseringspump tack vare sitt bekymmerslösa koncept. I syrapumpleasing leasar eller hyr kunden syrapumpen i tre år för ett fast årspris och i kontraktet ingår regelbundet underhåll och provning samt reservmaskinleverans även vid utrustningsfel.

Tidigare omfattade tjänsten endast syrapumpmodellen Spreader 30, som är den mest robusta i produktfamiljen Spreader, lämplig även för de mest effektiva självgående hackarna, men nu har tjänsten utökats till att även omfatta pumpmodeller Spreader 15 och Spreader 6000.

Spreader-syrapump är en kombination av pumpkraft och enkel doseringsjustering

Pumpeffekten hos Spreader 15 ensileringspumpen når upp till 15 liter per minut, och den är lämplig för ensilering till exempel med självlastarvagnar med större upptagningskapacitet. Den maximala effekten på Spreader 6000 är 12 liter per minut och den är också ett utmärkt alternativ till en snittvagn eller exakthackar. Båda är perfekta för dosering av både syrabaserade och biologiska foderkonserveringsmedel.

Syrapumpmodellerna i produktfamiljen Spreader förenas av en lättanvänd styrenhet, som möjliggör noggrann och effektiv dosering och övervakning av konserveringsmedelsflödet. Ett brett utbud av tillbehör finns även till Spreader-syrapumparna, som säljs separat, det vill säga de ingår inte i leasingavtalet. Leasingavtalet omfattar pumpenheten och styrenheten samt mellan- och elkablar.