Underhåll

Så här skickar du din enhet till oss för underhåll

När du skickar in din pump för underhåll, ladda först ner vårt underhållsformulär nedan, fyll i det på din dator, skriv ut det och bifoga det till enheten som kommer in för service. Följ instruktionerna för att skicka paketet!

Underhållsformulär

Underhåll faktureras enligt de procedurer som utförs på pumpen.   Om du inte har möjlighet att skriva ut formuläret, kom ihåg att inkludera dina kontaktuppgifter och en beskrivning av eventuella defekter med din försändelse. Kom ihåg att även meddela oss om du vill ha vinterförvaring för din enhet som tilläggstjänst. Använd Postis tjänst Ovelle i första hand för service när du skickar enheten (kunder bosatta i Finland). För enheter som skickas på annat sätt kan vi inte garantera en snabb servicekedja. Använd följande leveransadress när du skickar:

Happowa Oy
Kankaantie 563
62150 Ylihärmä

Vinterförvaring finns som tilläggstjänst

När du skickar din pump till oss för service under höstsäsongen kan du även välja vinterförvaring av din pump som en tilläggstjänst, då levererar vi den servade enheten tillbaka till dig under våren, i god tid före start av fodersäsong. När en servad pump förvaras på ett torrt och varmt ställe under hela vintern kommer den inte att utveckla defekter på grund av felaktig förvaring, och du kan vara säker på att de fördelar som uppnås med professionelt underhåll fortfarande lagras när fodersäsongen börjar. Priset för vinterförvaring är 94 € moms 0%.

Varför välja fabriksunderhåll med Happowa?

På Happowa har vi många års erfarenhet av underhåll och testning av doseringspumpar av alla märken. Vi kör ett testprogram på alla nya och servade pumpar för att mäta enhetens faktiska prestanda. När du väljer underhåll utfört av våra proffs kan du vara säker på att din doseringspump kommer att fungera och vara i gott skick i början av säsongen.

Ta hand om din syrapump

Syrapumpen måste tas väl om hand för att undvika funktionsfel i enheten och utrustningsfel under fodersäsongen. Pumpen ska alltid rengöras i slutet av skördesäsongen genom att pumpa mycket rent vatten genom den, och den ska förvaras borta från frost, solljus och fukt.