Hapotinleasingiin uusia hapotinvaihtoehtoja

Spreader-hapotin

Hapotinleasing on kuulunut palveluvalikoimaamme jo usean vuoden ajan, ja siitä on tullut suosittu vaihtoehto hapottimen ostamiselle huolettoman konseptinsa ansiosta. Hapotinleasingissa asiakas liisaa eli vuokraa hapottimen käyttöönsä kolmeksi vuodeksi kiinteään vuosihintaan, ja sopimukseen sisältyvät niin säännölliset huollot ja testaus kuin varakonetoimitus laiterikkotilanteessakin.

Aiemmin palvelun piiriin ovat kuuluneet Spreader-tuoteperheen järeimmät, tehokkaimpiinkin ajosilppureihin soveltuvat Spreader 30 -hapottimet, mutta nyt palvelua on laajennettu koskemaan myös Spreader 15– ja Spreader 6000 -hapotinmalleja.

Spreader-hapotin on yhdistelmä pumppaustehoa ja annostelun helppoutta

Spreader 15 -hapottimen pumppausteho yltää aina 15 litraan minuutissa, ja se soveltuu säilörehun tekoon esimerkiksi suuremman rehunkorjuukapasiteetin omaavilla noukinvaunuilla. Spreader 6000:n maksimituotto on 12 litraa minuutissa, ja sekin on oiva vaihtoehto noukinvaunuun tai silppureihin. Molemmat hapottimet soveltuvat mainiosti sekä happopohjaisten että biologisten rehunsäilöntäaineiden annosteluun.

Spreader-tuoteperheen hapottimia yhdistää helppokäyttöinen ohjain, joka mahdollistaa tarkan ja tehokkaan annostelun ja säilöntäaineen menekin seurannan. Spreader-hapottimiin on saatavilla myös laaja valikoima lisävarusteita, jotka myydään leasing-hapottimiin erikseen, eli ne eivät sisälly leasing-sopimukseen. Sopimukseen kuuluvat hapottimen pumppuyksikkö ja ohjain sekä väli- ja virtakaapelit.