Nu är ett bra tillfälle att leverera doseringspumpen för underhåll

Regelbundet underhåll är nyckeln till tillsatspumpens prestanda. Genom att låta serva din pump hos oss ser du till att enheten är i full gång igen när den nya säsongen drar igång. Vi har lång erfarenhet av pumpunderhåll och underhåller även utrustning från andra tillverkare. Vid vår servicedesk undersöks enheten och dess prestanda testas för att få information om nödvändiga underhållsprocedurer. Pumpens slitdelar är vanligtvis speciellt ventilsatser och lager, som kan bytas ut mot nya vid underhåll om slitage eller andra fel uppstår.

En vinterförvaringsservice är också tillgänglig för utrustning som servas på hösten

Även en väl underhållen pump är inte säker från funktionsfel om den förvaras under förhållanden där den utsätts för skador orsakade av till exempel frost. När du levererar din enhet för underhåll på hösten kan du nu även välja vinterförvaring som tilläggstjänst för din pump. I det här fallet kan du räkna med att doseringspumpen, som har skötts professionellt och lagrats ordentligt över vintern, inte kommer att ställa dig i trubbel när fodersäsongen börjar igen. Pumparna kommer att levereras tillbaka till sina ägare i god tid under våren. Priset för vinterförvaring är 94 € moms 0 %, underhåll faktureras enligt vidtagna åtgärder.

Att skicka för underhåll är bekvämt med hjälp av formuläret

När du vill beställa underhåll för din pump rekommenderar vi att du använder vårt underhållsformulär. Den enda nödvändiga informationen är avsändarens kontaktinformation och information om enhetens modell och eventuella fel. Du kan fylla i formuläret på en dator. Bifoga formuläret till din försändelse och spara det Postis avtalsnummer som anges på formuläret, vilket kan användas för att enkelt skicka det från närmaste Posti.