Nyt on hyvä aika toimittaa hapotin huoltoon

Säännölliset huollot ovat hapottimen toimintakyvyn kannalta avainasemassa. Huollattamalla hapottimesi meillä varmistut siitä, että laite on iskussa taas uuden sesongin alkaessa. Meillä on hapotinhuolloista pitkä kokemus, ja huollamme myös muiden valmistajien laitteita. Huoltopöydällämme laite tutkitaan ja sen suorituskykyä testataan, jotta saadaan tieto tarpeellisista huoltotoimenpiteistä. Pumpun kuluvia osia ovat tyypillisesti etenkin venttiilisarjat ja laakerit, jotka voidaan huollossa vaihtaa uusiin, jos kulumista tai muuta vikaantumista ilmenee.

Syksyllä huoltoon tuleville laitteille tarjolla myös talvisäilytyspalvelu

Hyvinkään huollettu hapotin ei ole turvassa vioilta, jos sitä säilytetään oloissa, jossa se on alttiina esimerkiksi pakkasen aiheuttamille vaurioille. Kun toimitat laitteesi huoltoon syksyllä, voitkin nyt valita hapottimellesi huollon lisäpalveluna myös talvisäilytyksen. Tällöin voit luottaa siihen, ettei ammattimaisesti huollettu ja talven yli asianmukaisesti säilytetty hapotin jätä sinua pulaan rehunteon jälleen alkaessa. Hapottimet toimitetaan takaisin omistajilleen hyvissä ajoin keväällä. Talvisäilytyksen hinta on 94 € alv 0%, huollot laskutetaan tehtyjen toimenpiteiden mukaan.

Huoltoon lähetys käy kätevästi lomakkeen avulla

Kun haluat tilata hapottimellesi huollon, suosittelemme käyttämään huoltolomakettamme. Tarvittavia tietoja ovat vain lähettäjän yhteystiedot sekä tiedot laitteen mallista ja mahdollisista vioista. Lomakkeen voit täyttää tietokoneella. Liitä lomake lähetykseesi ja ota talteen lomakkeella ilmoitettu Postin sopimusnumero, jolla lähettäminen onnistuu vaivattomasti lähimmässä Postin toimipisteessä.