Huolto

Näin lähetät laitteesi meille huoltoon

Kun lähetät laitteesi huoltoon, lataa ensin alta täytettävä huoltolomakkeemme, täytä se tietokoneellasi, tulosta ja liitä huoltoon tulevan laitteen mukaan. Noudata lomakkeen lähetysohjeita!

Huoltolomake

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa lomaketta, muistathan joka tapauksessa liittää lähetyksesi mukaan yhteystietosi ja kuvauksen mahdollisista vioista. Muista ilmoittaa myös, mikäli haluat laitteellesi lisäpalveluna talvisäilytyksen. Pakkaa puhdistettu laitteesi huolellisesti ja vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen. Käytä lähettäessäsi Happowan sopimustunnusta 640728. Muulla tavoin lähetettyjen laitteiden osalta emme voi taata nopeaa huoltoketjua.

Laitteen toimituskulut laskutetaan muun huollon yhteydessä. Huollon kustannukset määräytyvät laitteelle tehtyjen toimenpiteiden mukaan.

Lisäpalveluna tarjolla talvisäilytys

Kun lähetät laitteesi meille huoltoon syyskauden aikana, voit valita lisäpalveluna myös laitteesi talvisäilytyksen, jolloin toimitamme huolletun laitteen sinulle takaisin keväällä, hyvissä ajoin ennen rehunteon alkua. Kun huollettu laite varastoidaan asianmukaisesti kuivassa ja lämpimässä läpi talven, ei laitteeseen pääse tulemaan väärästä säilytyksestä johtuvia vikoja, ja voit olla varma siitä, että laadukkaalla huollolla saavutetut hyödyt ovat edelleen tallella rehunteon alkaessa. Talvisäilytyksen hinta on 94 € alv 0%.

Miksi valita tehdashuolto Happowalla?

Meillä Happowalla on vuosien kokemus kaikenmerkkisten hapottimien huollosta ja testauksesta. Ajamme kaikilla uusilla ja huoltoon tulevilla pumpuilla testiohjelman, jolla mittaamme laitteen todellisen suorituskyvyn. Kun valitset ammattilaistemme suorittaman huollon, voit luottaa siihen, että hapottimesi toimii ja on kauden alkaessa hyvässä toimintakunnossa.

Pidä huolta hapottimestasi

Hapottimen kunnosta on huolehdittava hyvin, jotta korjuuaikana vältytään hapottimen toimintahäiriöiltä ja laiterikoilta. Hapotin tulee puhdistaa aina satokauden päätyttyä pumppaamalla sen läpi runsaasti puhdasta vettä, ja sitä on on säilytettävä pakkaselta, auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna.