Rehun säilöntä

Rehun säilöntä on monivaiheinen prosessi, jossa onnistumisen avaimia ovat hyvälaatuinen kasvusto, säilöntäaineen oikea annostelu sekä luotettavat ja toimintakykyiset laitteet, joiden ansiosta korjuuketjussa vältytään turhilta keskeytyksiltä.

Säilörehun valmistuksessa voidaan käyttää joko happosäilöntäaineita tai biologisia säilöntäaineita. Oli käytössä sitten AIV-liuos tai biologinen säilöntäaine, säilörehun laadun kannalta olennaista on, että aine saadaan levittymään tasaisesti rehumassaan. Etenkin syövyttäviä happoja käytettäessä myös työturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

Löydät meiltä luotettavat ja tehokkaat laitteet säilöntäaineen annosteluun, kaikkiin korjuukoneisiin.

 • Hapottimet

  Hapottimet (9)

  Hapottimet kaikkiin korjuukoneisiin, sekä AIV:n että biologisten säilöntäaineiden annosteluun. Tutustu myös kategorioihin Hapotin ajosilppuriin, Hapotin noukinvaunuun, Hapotin tarkkuussilppuriin ja Hapotin paalaimeen, joista löydät kaiken, mitä tarvitset säilöntäaineen annosteluun kullakin korjuukoneella. Muista myös lisävarusteet!
 • Säiliöt

  Säiliöt (1)

  Kuljeta säilöntäaine mukanasi pellolle helposti ja turvallisesti. Valikoimastamme löydät säilöntäaineen kuljetukseen tarkoitetut säiliöt eri korjuukoneisiin. Jos kuljetat säilöntäainetta 200 litran tynnyreissä tai ajosilppurin takana IBC-kontissa, tutustu myös säiliötelineisiin!
 • Säiliötelineet

  Säiliötelineet (1)

  Säilöntäaineastia on saatava kiinnitettyä tukevasti paikoilleen, ja tähän tarkoitukseen löydät meiltä eri korjuukoneisiin ja erilaisille säiliöille sopivat säiliötelineet. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi tynnyritelineet 200 litran tynnyreille sekä ajosilppurin takatelineet IBC-kontille.
 • Suuttimet

  Suuttimet (15)

  Kun säilönnässä käytetään happoa, on tärkeää valita annosteluun haponkestävät suuttimet. Valikoimastamme löydät eri korjuukoneisiin sopivat suuttimet ja suutintangot, jotka sopivat sekä happojen että biologisten säilöntäaineiden annosteluun.
 • Varusteet ja tarvikkeet

  Varusteet ja tarvikkeet (26)

  Lisävarusteet helpottavat annostelua, ja etenkin Spreader-hapottimiin meillä on tarjota kattava valikoma lisävarusteita ohjausreleistä käsikytkimiin. Myös muihin hapottimiin löydät täältä virtauksen seurantaa ja säätöä helpottavat varusteet.
 • Letkut ja liittimet

  Letkut ja liittimet (18)

  Kun rehun säilönnässä käytetään happoa, on tärkeää, että kaikki käytettävät letkut ja liittimet ovat haponkestäviä. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset letkut ja liittimet kaikkiin annostelujärjestelmiin, sekä hapoille että biologisille säilöntäaineille.

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä