Hapotin tarkkuussilppuriin

Hapotin silppuriin

Hapotin tarkkuussilppuriin. Kuvan annostelujärjestelmä koostuu etusäiliöstä (1), Spreader-hapottimesta (2), silppurisuuttimista (3) sekä Spreader-ohjaimesta (4). Lisätietoa tarkkuussilppuriin sopivista annosteluratkaisuista ja järjestelmän asennuksesta löydät täältä (pdf).

Korjuukoneena tarkkuussilppuri

Traktorivetoisissa tarkkuussilppureissa säilöntäaine annostellaan rehuun yleensä silppurin puhallustorvessa. Säilöntäaineen pumppaustarve on yleensä 2–12 l/min, jolloin parhaiten sopiva hapotin traktorivetoiseen silppuriin on Spreader 4000, jonka maksimituotto on 6 l/min. Spreader-hapottimissa on elektroninen ohjain, jolla virtausmäärän säätö ja seuranta onnistuu tarkasti ja vaivattomasti. Ohjain varoittaa, kun nesteen virtaus säiliöstä lakkaa, jolloin säiliö ei pääse tyhjenemään huomaamatta.

Happowan silppurisuutinsarja sisältää kaksi pistesuutinta, jotka asennetaan silppurin puhallustorveen siten, että säilöntäainesuihku kohdistuu tasaisesti rehumassaan.

Mikäli suuttimet jäävät säiliön nestepinnan alapuolelle, tippumisenestoventtiili asennetaan letkuun mahdollisimman lähelle suuttimia.

Toimivan annosteluratkaisun tarkkuussilppuriin voi tarjota myös VP-varsihapotinpaketti, johon sisältyvä varsipumppu eli ”tynnyrihapotin” on toimintavarma ja edullinen valinta pienille annostelumäärille.

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä