Leasing

Leasing-sopimuksen voi solmia Spreader 30 -hapottimeen, joka on Spreader-tuoteperheen suurituottoisin hapotin. Spreader 30 sopii erityisen hyvin ajosilppuriin, ja sen pumppausteho yltää jopa 30 litraan minuutissa. Sopimukseen sisältyviä varusteita ovat pumppuyksikön lisäksi virtakaapeli, välikaapeli ja ohjain.

Leasing-sopimus tehdään kolmeksi vuodeksi, ja sopimuskauden päätyttyä hapotin on mahdollista lunastaa itselle tai palauttaa takaisin Happowalle. Sopimusta voidaan myös jatkaa korkeintaan kahdella vuodella, jolloin se tehdään aina vuodeksi kerrallaan. Sopimuksen hinta on joka vuosi sama riippumatta siitä, mitä laitteelle tehdään. Leasing-hapottimen kulut on myös mahdollista vähentää kertaluontoisesti verotuksessa.

Leasingilla jatkuvuutta ja mielenrauhaa

Leasing-sopimus tuo mukanaan monia etuja. Satokauden päätyttyä hapotin toimitetaan Happowalle huoltoa ja talvisäilytystä varten. Samalla laitteen kulutusosat uusitaan ja sen suorituskykyisyys varmistetaan koeajon ja testien avulla. Säännöllisten huoltojen ja huolellisen säilytyksen ansiosta laite on aina kuin uusi.

Rehunteon alkaessa leasing-sopimus takaa sen, että viljelijällä on aina käytössään toimiva hapotin. Mahdollisen laiterikon sattuessa Happowalta löytyy aina nopealla aikataululla tilalle varakone, ja korjaukset suoritetaan normaalien takuuehtojen mukaisesti. Takuu itsessään on pidennetty ja kattaa koko kolmivuotisen sopimuskauden.

Rehunteko on monella tilalla vuoden kiireisintä aikaa, jolloin laitteiden toimintakykyyn täytyy voida luottaa. Leasing-hapottimen omistajana voit aina lähteä rehuntekoon rauhallisin mielin. Leasing-hapotin onkin oiva vaihtoehto myös urakoitsijoille.

Tutustu hintoihin ja hanki oma Leasing-hapottimesi täältä, tai soita ja kysy lisää!

Leasing-esite (PDF):

Leasing-esite