Hapotin noukinvaunuun

Hapotin noukinvaunuun

Hapotin noukinvaunuun. Kuvan annostelujärjestelmä koostuu Fellow-alasäiliöstä (1), Spreader-hapottimesta (2), reikäsuutintangosta (3) sekä Spreader-ohjaimesta (4). Lisätietoa noukinvaunuun sopivista annosteluratkaisuista ja järjestelmän asennuksesta löydät täältä (pdf).

Korjuukoneena noukinvaunu

Noukinvaunussa säilöntäaine lisätään rehuun noukkimessa, ennen sullojaa. Useimpiin noukinvaunumalleihin sopiva hapotin on Spreader 6000, jonka maksimituotto on 12 l/min. Spreader-hapottimissa on elektroninen ohjain, jolla virtausmäärän säätö ja seuranta onnistuu tarkasti ja vaivattomasti. Ohjain varoittaa, kun nesteen virtaus säiliöstä lakkaa, jolloin säiliö ei pääse tyhjenemään huomaamatta.

Ohjausreleen avulla hapotin voidaan kytkeä noukinvaunun ohjaukseen, jolloin noukinvaunu huolehtii hapottimen kytkemisestä päälle ja pois päältä.

Paras valinta säilöntäaineen kuljetukseen noukinvaunulla on Happowan 700 litran alasäiliö, joka asennetaan noukinvaunun lavan alapuolelle, missä se ei haittaa näkyvyyttä tai rajoita vaunun toimintoja. Alasäiliön patentoitu muotoilu on suunniteltu vähentämään säilöntäaineen aaltoilua, mikä ehkäisee tehokkaasti hapottimen imuhäiriöitä.

Säilöntäaine levitetään rehumassaan reikäsuutintangolla. Reikäsuutintanko on haponkestävästä teräksestä valmistettu putki, jossa on 1,5 mm reikiä 5 cm välein. Säilöntäaineen vapaavirtaus säiliöstä suutintangolle on estettävä tippumisenestoventtiilillä, sillä useimmiten suutintanko sijaitsee säiliön nestepinnan alapuolella. Tippumisenestoventtiili on suositeltavaa asentaa mahdollisimman lähelle suutintankoa.

Tarjoamme Spreader 6000 -hapottimella varustettua hapotinpakettia myös 200 litran tynnyriin.

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä