Spreader 6000 -hapotin

Tuotetunnus (SKU): 103420 Osastot: ,

Spreader 6000 on etenkin noukinvaunuun ja suurempiin silppureihin sopiva hapotin. Hapottimen toiminta-alue on 2–12 l/min, ja se soveltuu sekä hapoille että biologisille säilöntäaineille. Elektronisen Spreader-ohjaimen ansiosta annostelun säätö ja seuranta onnistuu tarkasti ja vaivattomasti.

2 010,00  ALV 0%

Kuvaus

Spreader 6000 -hapotin, jonka toiminta-alue on 2–12 l/min, soveltuu erinomaisesti noukinvauhuihin ja suurempiin tarkkuussilppuri- ja pienempiin ajosilppurimalleihin. Laitteessa on elektroninen virtausanturi, jonka mittaama virtausmäärä näkyy reaaliajassa ohjaimen näytössä. Ohjain kulkee mukanasi traktorin tai ajosilppurin ohjaamossa, ja sen avulla säädetään virtausmäärää ja tarkkaillaan säilöntäaineen kulutusta.

Hapottimessa on kaksi määrälaskuria, joten voit seurata kulutusta esim. kuorma- ja astiakohtaisesti. Voit esimerkiksi tarkistaa nopeasti, riittääkö astiassa jäljellä oleva aine vielä yhteen kuormaan vai pitääkö säilöntäainetta hakea ensin lisää.

Spreader-hapottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen ja huollettavuuteen. Sähkökaapeleiden ja letkujen kiinnitys tapahtuu pikaliittimillä, joiden ansiosta hapotin on helppo irrottaa esimerkiksi talvisäilytystä tai huoltoa varten.

Spreader-hapottimen pumppauksen käynnistymistä ja pysäyttämistä on mahdollista ohjata asentamalla rajakatkaisin esim. noukkimeen tai käyttämällä työkoneesta tulevaa signaalitietoa. Huomaa, että korjuukoneen noukinsignaalia käytettäessä ohjausrele on pakollinen varuste.

Toimitus sisältää pumppuyksikön, Spreader-ohjaimen, pikaliittimet ja välikaapelin (8 m).

 

Tuotteen tekniset tiedot:

  • Pumppausteho 2-12 l/min
  • Käyttöjännite 12 v
  • Maksimivirrankulutus 13 A
  • Maksimipaine 3 bar
  • Maksimi-imukorkeus 2 m

Lisätiedot

Paino 9,0 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 38 × 33 cm (senttimetri)

Sinua voisi kiinnostaa myös

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä