Spreader 4000 -hapotin

Tuotetunnus (SKU): 103410 Osastot: , ,

Spreader-hapotin, joka soveltuu ominaisuuksiltaan etenkin paalaimeen tai tarkkuussilppuriin. Hapottimen toiminta-alue on 1–6 l/min, ja se soveltuu sekä hapoille että biologisille säilöntäaineille. Elektronisen Spreader-ohjaimen ansiosta annostelun säätö ja seuranta onnistuu tarkasti ja vaivattomasti.

1 920,00  ALV 0%

Kuvaus

Spreader-hapotin, jonka toiminta-alue on 1–6 l/min, soveltuu erinomaisesti paalaimiin ja traktorivetoisiin tarkkuussilppureihin. Laitteessa on elektroninen virtausanturi, jonka mittaama virtausmäärä näkyy reaaliajassa ohjaimen näytössä. Ohjain kulkee mukanasi traktorin tai ajosilppurin ohjaamossa, ja sen avulla säädetään virtausmäärää ja tarkkaillaan säilöntäaineen kulutusta.

Spreader-hapotin on varustettu kahdella määrälaskurilla, joten voit seurata kulutusta esim. kuorma- ja astiakohtaisesti. Voit esimerkiksi tarkistaa nopeasti, riittääkö astiassa jäljellä oleva aine vielä yhteen kuormaan vai pitääkö säilöntäainetta hakea ensin lisää.

Spreader-hapottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen ja huollettavuuteen. Sähkökaapeleiden ja letkujen kiinnitys tapahtuu pikaliittimillä, joiden ansiosta Spreader-hapotin on helppo irrottaa esimerkiksi talvisäilytystä tai huoltoa varten.

Spreader-hapotinta on mahdollista ohjata asentamalla rajakatkaisin esimerkiksi noukkimeen, jolloin rajakatkaisin huolehtii hapottimen käynnistämisestä ja sammuttamisesta.

Toimitus sisältää pumppuyksikön, Spreader-ohjaimen, pikaliittimet ja välikaapelin (8 m).

 

Tuotteen tekniset tiedot:

  • Pumppausteho 1–6 l/min
  • Käyttöjännite 12 v
  • Maksimivirrankulutus 7 A
  • Maksimipaine 3 bar
  • Maksimi-imukorkeus 2 m

Lisätiedot

Paino 7,7 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 38 × 33 cm (senttimetri)

Sinua voisi kiinnostaa myös

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä