Spreader 30 -hapotin

Tuotetunnus (SKU): 103440 Osastot: ,

Spreader 30 on tehokas hapotin, joka soveltuu erityisen hyvin ajosilppuriin ja muihin järeämpiin korjuukoneisiin. Hapottimen toiminta-alue on 2–30 l/min, ja se soveltuu sekä hapoille että biologisille säilöntäaineille. Elektronisen Spreader-ohjaimen ansiosta annostelun säätö ja seuranta onnistuu tarkasti ja vaivattomasti.

2 860,00  ALV 0%

Kuvaus

Tehokas Spreader 30 -hapotin, jonka pumpun toiminta-alue on 2–30 l/min, soveltuu erinomaisesti myös suuren korjuukapasiteetin omaaviin ajosilppureihin. Laitteessa on elektroninen virtausanturi, jonka mittaama virtausmäärä näkyy reaaliajassa ohjaimen näytössä. Ohjain kulkee mukanasi traktorin tai ajosilppurin ohjaamossa, ja sen avulla säädetään virtausmäärää ja tarkkaillaan säilöntäaineen kulutusta.

Hapottimessa on kaksi määrälaskuria, joten voit seurata kulutusta esim. kuorma- ja astiakohtaisesti. Voit esimerkiksi tarkistaa nopeasti, riittääkö astiassa jäljellä oleva aine vielä yhteen kuormaan vai pitääkö säilöntäainetta hakea ensin lisää.

Spreader 30-lisäainepumppu on osa Happowan Spreader-hapotintuoteperhettä. Spreader 15 ja Spreader 30 poikkeavat muista Spreader-hapottimista siinä, ettei niiden kytkennöissä ole käytetty pikaliittimiä. Tämä mahdollistaa osaltaan hapottimelle suuremman virtauskapasiteetin.

Spreader-hapottimen pumppua on mahdollista ohjata asentamalla rajakatkaisin esim. noukkimeen tai käyttämällä työkoneesta tulevaa signaalitietoa, jolloin rajakatkaisin huolehtii pumppauksen käynnistämisestä ja sammuttamisesta. Huomaa, että korjuukoneen signaalidataa käytettäessä ohjausrele on pakollinen varuste.

Toimitus sisältää pumppuyksikön, Spreader-ohjaimen, välikaapelin (10 m) ja virtakaapelin.

 

Tuotteen tekniset tiedot:

  • Pumppausteho 2-30 l/min
  • Käyttöjännite 12 v
  • Maksimivirrankulutus 20 A
  • Maksimipaine 3 bar
  • Maksimi-imukorkeus 2 m
  • Imulinjaston letkut Ø 19 mm ja painelinjan Ø 16 mm

 

Hapotin käyttöön, muttei omaksi? Huomioi myös mahdollisuus leasing-sopimukseen!

Lisätiedot

Paino 15,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 42 × 60 cm (senttimetri)

Sinua voisi kiinnostaa myös

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä