Spreader 30

Tuotetunnus (SKU): 103430 Osastot: ,

Spreader 30 on etenkin ajosilppuriin sopiva hapotin. Hapottimen toiminta-alue on 2–30 l/min, ja se soveltuu sekä hapoille että biologisille säilöntäaineille. Elektronisen Spreader-ohjaimen ansiosta annostelun säätö ja seuranta onnistuu tarkasti ja vaivattomasti.

2 480,00  ALV 0%

Kuvaus

Suurituottoinen Spreader 30 -hapotin, jonka toiminta-alue on 2–30 l/min, soveltuu erinomaisesti myös kaikkein tehokkaimpiin ajosilppureihin. Laitteessa on elektroninen virtausanturi, jonka mittaama virtausmäärä näkyy reaaliajassa ohjaimen näytössä. Ohjain kulkee mukanasi traktorin tai ajosilppurin ohjaamossa, ja sen avulla säädetään virtausmäärää ja tarkkaillaan säilöntäaineen kulutusta.

Hapottimessa on kaksi määrälaskuria, joten voit seurata kulutusta esim. kuorma- tai astiakohtaisesti. Voit esimerkiksi tarkistaa nopeasti, riittääkö astiassa jäljellä oleva aine vielä yhteen kuormaan vai pitääkö säilöntäainetta hakea ensin lisää.

Spreader-hapottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen ja huollettavuuteen. Sähkökaapelit ja letkut on helppo irrottaa esimerkiksi talvisäilytystä tai huoltoa varten.

Spreader-hapottimen pumppauksen käynnistymistä ja pysäyttämistä on mahdollista ohjata asentamalla rajakatkaisin esim. noukkimeen tai käyttämällä työkoneesta tulevaa signaalitietoa. Huomaa, että korjuukoneen signaalidataa käytettäessä ohjausrele on pakollinen varuste.

Toimitus sisältää pumppuyksikön, Spreader-ohjaimen, välikaapelin (10 m) ja virtakaapelin.

 

Tuotteen tekniset tiedot:

  • Pumppausteho 2-30 l/min
  • Käyttöjännite 12 v
  • Maksimivirrankulutus 20 A
  • Maksimipaine 3 bar
  • Maksimi-imukorkeus 2 m
  • Imulinjaston letkut Ø 19 mm ja painelinjan Ø 16 mm

 

Huomioi myös mahdollisuus leasing-sopimukseen!

Sinua voisi kiinnostaa myös

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä