Spreader 15 -hapotin

Tuotetunnus (SKU): 103421 Osastot: ,

Spreader 15 on etenkin suurempiin noukinvaunuun ja pienempiin ajosilppureihin sopiva kalvopumppuhapotin. Hapottimen maksimituotto on 15 l/min, ja se soveltuu sekä happojen että biologisten säilöntäaineiden annosteluun. Elektronisen Spreader-ohjaimen ansiosta annostelun säätö ja seuranta onnistuu tarkasti ja vaivattomasti.

2 100,00  ALV 0%

Kuvaus

Spreader 15  on Spreader-tuoteperheeseen kuuluva lisäainepumppu, jonka toiminta-alue on 2–15 l/min. Se soveltuu erinomaisesti suuren korjuukapasiteetin noukinvaunuihin sekä pienempiin ajosilppurimalleihin. Laitteessa on elektroninen virtausanturi, jonka mittaama virtausmäärä näkyy reaaliajassa ohjaimen näytössä. Ohjain kulkee mukanasi traktorin tai ajosilppurin ohjaamossa, ja sen avulla säädetään virtausmäärää ja tarkkaillaan säilöntäaineen kulutusta.

Hapottimessa on kaksi määrälaskuria, joten voit seurata kulutusta esim. kuorma- ja astiakohtaisesti. Voit esimerkiksi tarkistaa nopeasti, riittääkö astiassa jäljellä oleva aine vielä yhteen kuormaan vai pitääkö säilöntäainetta hakea ensin lisää.

Spreader 15-lisäainepumppu on osa Happowan Spreader-hapotintuoteperhettä. Spreader 15 ja Spreader 30 poikkeavat muista Spreader-hapottimista siinä, ettei niiden kytkennöissä ole käytetty pikaliittimiä. Tämä mahdollistaa osaltaan hapottimelle suuremman virtauskapasiteetin.

Spreader-hapottimen pumppauksen käynnistymistä ja pysäyttämistä on mahdollista ohjata asentamalla rajakatkaisin esim. noukkimeen tai käyttämällä työkoneesta tulevaa signaalitietoa. Huomaa, että korjuukoneen noukinsignaalia käytettäessä ohjausrele on pakollinen varuste.

Toimitus sisältää pumppuyksikön, Spreader-ohjaimen ja välikaapelin (10 m). Ø 16 mm letkulähdöillä.

 

Tuotteen tekniset tiedot:

  • Pumppausteho 2-15 l/min
  • Käyttöjännite 12 v
  • Maksimivirrankulutus 13 A
  • Maksimipaine 3 bar
  • Maksimi-imukorkeus 2 m
  • Letkulähdöt Ø 16 mm

Lisätiedot

Paino 9,0 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 38 × 33 cm (senttimetri)

Sinua voisi kiinnostaa myös

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä