Nestepeittain

Tuotetunnus (SKU): 370080 Osasto:

Luotettava ja helppokäyttöinen nestepeittain. Sähköisen tehonsäädön ansiosta parempi annostelutarkkuus ja pienempi virrankulutus. Osa nesteestä palautuu takaisin kanisteriin samalla sekoittaen. Näppärä suuttimen kiinnitys. Käyttöjännite 12 V.

1 008,06  ALV 0%

Kuvaus

Happowan nestepeittain on tarkka ja helppokäyttöinen valinta nestemäisten peittausaineiden annosteluun. Annostelumäärän karkea säätö onnistuu suuttimen kokoa muuttamalla, ja viiden suuttimen sarjasta voit valita käytössäsi olevalle aineelle sopivan. Hienosäätö tapahtuu portaattomasti potentiometrillä. Töihin pääset vaikka heti – pakettiin kuuluu kaikki, mitä tarvitset peittauksen aloittamiseen.

Nestepeittain on suunniteltu siten, että osa pumpatusta nesteestä palautuu aina takaisin kanisteriin. Näin neste ei pääse sakkaantumaan, eikä peittaus keskeydy. Suuttimen asentaminen ja irrottaminen käy näppärästi mukana tulevien kiinnikkeiden avulla, ja laitetta on turvallista käsitellä.

Peittaimen käyttöjännite on 12 V. Lisävarusteena saatavilla verkkomuuntaja, jonka avulla laitetta voidaan käyttää sähköverkon jännitteellä.

Toimitussisältö:

  • Imu- ja paineletkut
  • 5 kpl erikokoisia viuhkasuuttimia sekä suutinrunko tippumisenestoventiilillä ja suodattimella
  • 2 kpl suutinrungon kiinnitintä esim. täyttöruuviin, sis. klemmarin
  • Mitta-astia

Sinua voisi kiinnostaa myös

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä