Leasing-sopimus

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Leasing-vaihtoehto koskee Spreader-tuoteperheen hapottimia Spreader 30, Spreader 15 ja Spreader 6000. Leasing-sopimuksella saat Spreader-hapottimen kolmeksi vuodeksi käyttöösi kiinteään vuosihintaan. Sopimus sisältää säännölliset huollot ja talvisäilytyksen. Hapotin toimitetaan sinulle hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

245,00 1 400,00  ALV 0% vuosi

Kuvaus

Leasing-sopimuksella saat Spreader-hapottimen – mallina joko Spreader 30, Spreader 15 tai Spreader 6000 – käyttöösi kolmeksi vuodeksi kiinteään vuosihintaan. Sopimus sisältää muun muassa säännölliset huollot, pidennetyn takuun ja varakonetoimituksen laiterikon sattuessa.

Toimitamme hapottimen sinulle valitsemanasi ajankohtana. Kauden päätteeksi laite palautetaan Happowalle. Huollamme hapottimen, vaihdamme siihen uudet kulutusosat sekä koeajamme ja testaamme laitteen. Huolehdimme myös laitteen talvisäilytyksestä.

Leasing-sopimus tehdään kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen laitteen voi lunastaa itselle tai palauttaa. Sopimusta voidaan myös jatkaa korkeintaan kahdella vuodella, jolloin se tehdään vuodeksi kerrallaan. Hapottimen vuokrasopimuksen kulut on mahdollista vähentää verotuksessa kertaluontoisesti.

Leasing-sopimuksella saat käyttöösi hapottimen pumppuyksikön, välikaapelin, virtakaapelin ja ohjaimen. Lisävarusteet eivät sisälly sopimukseen. Sopimuksen hinta on joka vuosi sama riippumatta siitä, mitä laitteelle tehdään.

Leasing-sopimus voidaan sopia missä vaiheessa vuotta tahansa. Aloitusajankohdan vaikutuksesta sopimuksen hintaan sekä muista erityisehdoista kerrotaan hapotinleasingia koskevassa sopimusasiakirjassa, jonka saat allekirjoitettavaksi, kun olet tilannut leasing-hapottimen verkkokaupasta. Sopimus syntyy, kun allekirjoitat asiakirjan sähköisesti.

 

SOPIMUKSEEN KUULUU:

  • Säännölliset huollot
  • Varakone, jos laite menee rikki
  • Uudet kulutusosat joka kauden jälkeen
  • Testit ja koeajot
  • Talvisäilytys
  • Pidennetty takuu normaalien takuuehtojen mukaisesti
  • Postikulut

 

HINTA:

 

Tutustu tästä hapotinleasing-esitteeseen.

Lisätiedot

Hapottimen malli

Spreader 30, Spreader 15, Spreader 6000

Hapottimen toimitusajankohta

Tammikuu, Helmikuu, Maaliskuu, Huhtikuu, Toukokuu, Kesäkuu, Heinäkuu, Elokuu, Syyskuu, Lokakuu, Marraskuu, Joulukuu

Etkö löytänyt etsimääsi?


Ota yhteyttä