Vår webbutik är nu öppen också för svenska kunder

Kassa-sidan ser ut så här.

Happowa strävar efter att serva sina svenska kunder ännu bättre – nu även genom näthandel. Webbutiken för ensileringsutrustning och betningsprodukter har varit öppen för finska kunder sedan 2020, och nu har den även öppnats för svenska kunder. Svenska kunder har redan kunnat lägga beställningar via e-post och telefon, men nu är shoppingen ännu enklare. Näthandel är allt populärare bland finska kunder, särskilt för småköp, som reservdelar, när det inte finns något behov av att ringa eller skicka e-post för en liten fråga. Också större beställningar görs genom webbutiken hela tiden.

Så här handlar du i webbutiken

Svenska webbutikskunder bör redan byta land till Sverige i varukorgen i avsnittet ”Beräkna frakt”. I det här fallet räknar nätbutiken ut fraktkostnaderna till Sverige, och 24 % mervärdesskatt läggs på priserna. Priset anges både med och utan skatt, och i avsnittet ”Summa” visas eurodelen av skatten inom parentes efter priset.

I kassan lämnar kunden sina kontaktuppgifter. Om du uppger ett svenskt VAT-nummer (format SE 999999999901) faktureras du skattefritt. Betalningssättet är i alla fall en faktura, som skickas med e-post. Om du vill ha leverans till något annat än din hemadress finns det även ett separat fält för en separat leveransadress i kassan när du kryssar i rutan ”Leverera till annan adress?”.

Du kan läsa mer om våra leveransvillkor här.

Personlig service kommer att fortsätta via e-post och telefon

Naturligtvis kan du fortfarande lägga beställningar också via e-post eller telefon. Till exempel kan alla Happowas produktpaket för olika skördemaskiner anpassas efter kundens behov, varvid en separat kontakt är nödvändig. Du når oss via e-post på myynti@happowa.fi eller per telefon på +358 400 863 514. Via e-post betjänar vi på både svenska och engelska. Telefontjänsten är åtminstone tillgänglig på engelska, men vi arbetar just nu med att även utveckla vår telefonkundtjänst på svenska.

Vi hoppas att din upplevelse i vår webbutik kommer att vara positiv! Om du har feedback eller utvecklingsförslag för vår webbutik kan du skicka dem till myynti@happowa.fi.

Gå till köp de mest populära produkterna i webbutiken:
Antidroppventil
Flödesmätare 0–15 l/min
Nätadapter
Utrustningspaket för snittvagn
Vätskebetningsaggregat