Tee verkkokauppatilaus syyskuun aikana – saat meiltä ilmaiseksi kutsun KoneAgriaan!

KoneAgria 2023 -näyttely järjestetään 12.–14.10. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Haluamme tarjota kaikille syyskuun aikana verkkokaupastamme tuotteita tilanneille asiakkaillemme ilmaisen kutsun tapahtumaan. Kutsu mahdollistaa maksuttoman rekisteröitymisen, jonka suoritettuasi saat tulostettavan nimikortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkina kolmena tapahtumapäivänä. Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen löydät osoitteesta https://www.koneagria.fi/kavijalle/liput-ja-aukioloajat.

KoneAgria 2023 kokoaa yhteen yli 250 maa- ja metsätalousalan johtavaa yritystä esittelemään viimeisimpiä innovaatioita ja ratkaisuja. Neljä messuhallia tulevat täyttymään laadukkaista maatalouskoneista, -tarvikkeista ja -palveluista. Tapahtumassa on saatavilla alan paras asiantuntemus. Tämän vuoden ohjelman teemana on ”Maatalousyrittämisen veto- ja pitovoima”, ja tapahtuman ohjelmasta vastaavat alan huipputoimijat.

Lähetämme sähköiset kutsut lokakuun alussa tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huomaathan, että kutsulla ei pääse sisään ilman rekisteröitymistä. Ohjeet ja linkki rekisteröitymiseen löytyvät myös kutsusta. Mikäli et saa kutsua, vaikka olet tehnyt verkkokauppatilauksen syyskuun aikana, otathan yhteyttä suoraan meihin joko soittamalla numeroon 0400 863 514 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@happowa.fi.

KoneAgria 2023 tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, vaihtaa kuulumisia ja tutustua alan uusimpiin trendeihin ja tuotteisiin. Happowan löydät tänä vuonna osastolta D332. Tavataan messuilla!