HappowaSisäkuva20171019 140009

Happowa Oy on vuonna 1996 perustettu, sadonparannustuotteisiin erikoistunut perheyritys. Yrityksen omaan Happowa-tuoteperheeseen kuuluu hapottamiseen, nestelannoitukseen ja nestepeittaukseen tarkoitettuja laitteita, ja yritys valmistaa myös säilöntäaineen kuljetukseen tarkoitetut Fellow-säiliöt. Kaikki tuotteet valmistetaan Ylihärmässä, Kauhavalla. Happowa Oy tarjoaa kaikkiin valmistamiinsa laitteisiin myös huollon ja varaosat. Lisäksi yrityksen toimialaan kuuluvat teollisuuden johdinsarjat ja testauskaapelit, johdinsarjojen päivitykset ja korjaukset sekä ruiskuvalutuotanto. 

Aiemmin nimellä Sauli Holkkola Oy toiminut yritys aloitti Junkkarin hapottimien sopimusvalmistajana vuonna 2009, ja yhteistyö jatkuu edelleen. Vuonna 2014 Elhon hapotinliiketoiminta siirtyi yrityksen omistukseen, ja oma Happowa-tuotemallisto esiteltiin vuonna 2015. Vuonna 2016 yritys hankki Reikälevy Oy:ltä nestepeittaimen ja täyttöruuvien tuoteoikeudet, ja samana vuonna tuotanto muutti uusiin toimitiloihin Ylihärmän Kankaan kylälle, Steel Park -yritysalueelle. Vuonna 2017 tuotevalikoima laajeni noukinvaunujen happosäiliöihin, kun Fellow-säiliöliiketoiminta siirtyi Happowa Oy:n haltuun. 

Vuonna 2018 yrityksen vetovastuu siirtyi yrityksen perustajalta Sauli Holkkolalta hänen pojalleen Johannes Holkkolalle, joka jatkaa yrityksen toimitusjohtajana. Samalla yrityksen nimi muuttui virallisesti Happowa Oy:ksi. 

Happowa Oy panostaa toiminnassaan jatkuvaan, asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä joustavaan ja asiantuntevaan palveluun. Asiakastyytyväisyys on yritykselle ensiarvoisen tärkeää, ja viljelijöiltä tulevaa palautetta kuunnellaan tarkalla korvalla. Satokauden aikana yritys tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautista asiakaspalvelua.

Happowa Oy noudattaa toiminnassaan ISO 9001-2008 -laatuvaatimusta.

 

 

Yhteystiedot

Happowa Oy
Kankaantie 563
62150 Ylihärmä
Puh 0400 863 514
Email myynti@happowa.fi

Johannes1 

Johannes Holkkola
toimitusjohtaja
Puh 040 703 0526
johannes.holkkola@happowa.fi

sauli 

Sauli Holkkola
sauli.holkkola@happowa.fi

juha
Juha Kamppila
Tuotepäällikkö
juha.kamppila@happowa.fi

timo
Timo Kurkimäki
Kokoonpano ja huolto
timo.kurkimaki@happowa.fi