meille toihin web

Etsimme kahta uutta työntekijää myynnin ja tuotannon tehtäviin. Katso tehtäväkuvaukset ja hakuohjeet alta! 

 

MYYNTITYÖNTEKIJÄ

TEHTÄVÄN KUVAUS
Etsimme joukkoomme osaavaa ja kielitaitoista myyntityöntekijää. Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa, vakavaraisessa yrityksessä. Työskentelet sekä kotimaan myynnin että viennin parissa ja pidät yhteyttä jälleenmyyjiin ja yhteistyökumppaneihin. Palvelet asiakkaita asiantuntevasti ja otat tilauksia vastaan, myös englannin ja ruotsin kielellä. Osallistut messuille ja muihin maatalousalan tapahtumiin ja hankit yritykselle näkyvyyttä ja verkostoja. Tehtävänkuva on osittain räätälöitävissä osaamisesi mukaan. Tärkeintä on positiivinen, työtäpelkäämätön asenne ja valmius sopeutua pienen ja ketterän organisaation vaihteleviin tehtäviin.

EDELLYTÄMME
- hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa
- maatalousalan tuntemusta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- matkustusvalmiutta
- positiivista asennetta myyntityöhön ja asiakaspalveluun
- yhteistyökykyä ja valmiutta verkostoitumiseen
- oma-aloitteisuutta

ARVOSTAMME
- muuta kielitaitoa (erityisesti venäjän kieli plussaa)
- aiempia näyttöjä myynnin tehtävistä
- vientiin liittyvää osaamista

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johannes Holkkola, puh. 040 703 0526. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 20.10. mennessä osoitteseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄ

TEHTÄVÄN KUVAUS
Etsimme työntekijää monipuolisiin tuotannon tehtäviin Kauhavalle. Osallistut tuotteiden kokoonpanoon ja huoltoon sekä laitteiden asennuksiin. Ajoittain työskentelet myös asiakkaiden tiloissa. Olet teknisesti suuntautunut ja kiinnostunut maataloudesta, ja sinulla on myönteinen asenne myös asiakaspalvelua kohtaan. Työnkuva on osittain räätälöitävissä taitojesi ja kokemuksesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi. Mainitse hakemuksessasi erityisesti, mikäli sinulla on kokemusta sähkö- tai ruiskuvalutöistä ja/tai automaatioalalta ja robotiikasta. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kiinnostus haettavaa tehtävää kohtaan.

EDELLYTÄMME
- teknistä suuntautuneisuutta
- ahkeruutta ja valmiutta uusien asioiden omaksumiseen
- oma-aloitteisuutta
- hyviä vuorovaikutustaitoja

ARVOSTAMME
- kokemusta sähkötöistä, automaatiosta tai ruiskuvalutöistä
- teknisen alan koulutusta ja/tai työkokemusta
- maatalousalan tuntemusta

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johannes Holkkola, puh. 040 703 0526. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään 20.10. mennessä osoitteseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..