Hapotin ajosilppuri Leasing web

Happowa tarjoaa uutuutena Happowa Leasing-palvelua, jossa asiakas saa Happowan järeimmän Spreader 30 -hapottimen leasing-sopimuksella kolmeksi vuodeksi käyttöönsä. Leasing-hapottimella rehunteko käy huolettomasti, ja laite on aina priimakunnossa.

Leasing-sopimuksen voi solmia Spreader 30 -hapottimeen, joka on Spreader-tuoteperheen uusin ja suurituottoisin tulokas. Spreader 30 sopii erityisen hyvin ajosilppuriin, ja sen pumppausteho yltää jopa 30 litraan minuutissa. Sopimukseen sisältyviä varusteita ovat pumppuyksikön lisäksi virtakaapeli, välikaapeli ja ohjain.

Leasing-sopimus tehdään kolmeksi vuodeksi, ja sopimuskauden päätyttyä hapotin on mahdollista lunastaa itselle tai palauttaa takaisin Happowalle. Sopimusta voidaan myös jatkaa korkeintaan kahdella vuodella, jolloin se tehdään aina vuodeksi kerrallaan. Sopimuksen hinta on joka vuosi sama riippumatta siitä, mitä laitteelle tehdään.

– Leasing-hapottimen kulut voi myös vähentää kertaluontoisesti verotuksessa, toimitusjohtaja Johannes Holkkola vinkkaa.

Leasingilla jatkuvuutta ja mielenrauhaa

Leasing-sopimus tuo mukanaan monia etuja. Satokauden päätyttyä hapotin toimitetaan Happowalle huoltoa ja talvisäilytystä varten. Samalla laitteen kulutusosat uusitaan ja sen suorituskykyisyys varmistetaan koeajon ja testien avulla. Säännöllisten huoltojen ja huolellisen säilytyksen ansiosta laite on aina kuin uusi.

Rehunteon alkaessa leasing-sopimus takaa sen, että viljelijällä on aina käytössään toimiva hapotin. Mahdollisen laiterikon sattuessa Happowalta löytyy aina nopealla aikataululla tilalle varakone, ja korjaukset suoritetaan normaalien takuuehtojen mukaisesti. Takuu itsessään on pidennetty ja kattaa koko kolmivuotisen sopimuskauden.

Leasing-sopimus on oiva vaihtoehto myös urakoitsijoille.

– Leasing-hapotin sopii kaikille, jotka arvostavat jatkuvuutta ja mielenrauhaa, Happowalta summataan.

Hinta Leasing-sopimukselle: 1300 €/vuosi

Optiovuodet kahdelle seuraavalle vuodelle: 700 €/vuosi

Laitteen lunastushinta kolmen vuoden jälkeen: 700 €

Kysy lisää!