Happowa tankkaus fb2

Happowan Fellow-säiliö on patentoitu ratkaisu säilöntäaineen kuljettamiseen noukinvaunussa. Säiliö on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä Happowan Spreader 6000 -hapottimen kanssa. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja toimii vaikeimmissakin paikoissa.

Fellow-säiliö on 700 tai 600 litran säiliö, joka asennetaan noukinvaunun alapintaan vaunun peräosaan, joten se ei ole näköesteenä. Kun säilöntäainetta käytetään viisi litraa tuoretonnia kohden, säiliöllisellä ajaa jopa 140 tonnia tuoretta rehua. Yhdellä säiliöllisellä voidaan ajaa siis 14 hehtaaria.

Muotoilunsa ansiosta säiliö tyhjenee hapotettaessa kokonaan. Säiliön voi tankata aivan täyteen, sillä korkin alla on pikaliitin, joka estää säilöntäaineen roiskumisen ulos.

Säiliö on muotoiltu siten, että säilöntäaine ei aaltoile eikä hölsky säiliössä, vaikka ainetta olisi jäljellä vain vähän. Säiliö on valmistettu vahvasta muovivalmisteesta rotaatiovaluna ja kiinnitysraudat ovat haponkestävää terästä.

Säiliö ja hapotin sopivat täydellisesti yhteen

Fellow-säiliö on suunniteltu siten, että se sopii täydellisesti Spreader 6000 -hapottimeen. Spreader-hapottimet ovat kuuluisia toimintavarmuudestaan, ja hapotin on helppo asentaa ja käyttää. Näiden laitteiden avulla varmistat rehun säilymisen pitkän talven yli.

Spreader 6000 -hapottimessa on elektroninen virtausanturi, jonka mittaama virtausmäärää voi tarkkailla reaaliajassa ohjaimen näytöstä. Lisäksi kahdesta määrälaskurista voi tarkkailla käytetyn säilöntäaineen määrää esim. kuorma- ja astiakohtaisesti. Hapotinjärjestelmässä on tippumisenestoventtiili, joka estää nesteen vapaavalumisen, kun kone on pois päältä.

Järjestelmä on lunastanut paikkansa luotettavuudellaan ja toimivuudellaan, sillä Happowan Fellow-säiliö ja Spreader-hapotin ovat tavallinen näky suomalaisissa noukinvaunuissa. Hapotin ja säiliö on kehitetty ja testattu aidoissa olosuhteissa, ja niitä on valmistettu yli 10 vuotta.

Kun ostat säiliön ja hapottimen samassa paketissa, kokonaisuus on varmasti toimiva.

Pakettiin kuuluvat:

  • Fellow-säiliö ja Spreader 6000 -hapotin
  • Säiliön kiinnitysraudat, imuputki, imusuodatin ja Parker-täyttöpikaliittimet 32 mm letkulähdöllä
  • Pumppuyksikkö, ohjain, pikaliitinpistokkeet ja virtakaapeli suutintanko, tippumisenestoventtiili, letkut

Kysy lisää Juhalta!

Juha Kamppila

Tuotepäällikkö

+358 46 920 3686

juha.kamppila (at) happowa.fi