Kävimme kuvaamassa rehuntekoa Lapualla & Kauhavalla viikolla 25. Claasin ajosilppurissa on hapottimena Spreader 30, Bergmann-noukinvaunussa puolestaan annostelujärjestelmänä luotettava tehokaksikko Spreader 6000 + Fellow-alasäiliö. Ajosilppurin ohjaamossa kuvatussa Spreader-ohjaimessa päällä Trip-mittari. Ohjaimessa on kaksi erillistä Trip-mittaria, joita voidaan käyttää esimerkiksi kuormakohtaisen kulutuksen tai säiliöstä kuluneen nestemäärän seurantaan. 

 

Rehun säilönnässä oikeat säilöntäaineet ja toimiva annostelumenetelmä ovat korkealaatuisen lopputuloksen tae. Jotta AIV-säilöntäaineista saadaan täysi hyöty, vaaditaan myös annostelujärjestelmältä tarkkuutta ja tehokkuutta.

Olemme yhteistyössä säilöntäainevalmistaja Eastmanin kanssa luoneet tietopaketin liittyen AIV-tuotteiden annosteluun eri korjuukoneilla ja annosteluratkaisuilla. Löydät esitteestä yksityiskohtaiset ohjeet AIV:n annosteluun oli korjuukoneena sitten ajosilppuri, noukinvaunu, tarkkuussilppuri tai paalain.

Tutustu uuteen esitteeseen: Onnistu AIV-tuotteiden annostelussa

Toni Harju on pitkän linjan koneurakointiammattilainen, joka suorittaa säilörehun korjuuta kolmella ajosilppurilla kahden eri yrityksen, Koneurakointi Toni Harju Oy:n ja T & T Contracting Oy:n, kautta. Ajosilppureissa on käytössä Happowan hapottimet, varta vasten Harjun tarpeisiin kustomoidut Spreader-pumput. Videolla Harju kertoo lisää yritystoiminnastaan, hapottimiin liittyvistä kokemuksistaan sekä yleisesti urakoinnista.

meille toihin web

Etsimme kahta uutta työntekijää myynnin ja tuotannon tehtäviin. Katso tehtäväkuvaukset ja hakuohjeet alta! 

 

MYYNTITYÖNTEKIJÄ

TEHTÄVÄN KUVAUS
Etsimme joukkoomme osaavaa ja kielitaitoista myyntityöntekijää. Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa, vakavaraisessa yrityksessä. Työskentelet sekä kotimaan myynnin että viennin parissa ja pidät yhteyttä jälleenmyyjiin ja yhteistyökumppaneihin. Palvelet asiakkaita asiantuntevasti ja otat tilauksia vastaan, myös englannin ja ruotsin kielellä. Osallistut messuille ja muihin maatalousalan tapahtumiin ja hankit yritykselle näkyvyyttä ja verkostoja. Tehtävänkuva on osittain räätälöitävissä osaamisesi mukaan. Tärkeintä on positiivinen, työtäpelkäämätön asenne ja valmius sopeutua pienen ja ketterän organisaation vaihteleviin tehtäviin.

EDELLYTÄMME
- hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa
- maatalousalan tuntemusta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- matkustusvalmiutta
- positiivista asennetta myyntityöhön ja asiakaspalveluun
- yhteistyökykyä ja valmiutta verkostoitumiseen
- oma-aloitteisuutta

ARVOSTAMME
- muuta kielitaitoa (erityisesti venäjän kieli plussaa)
- aiempia näyttöjä myynnin tehtävistä
- vientiin liittyvää osaamista

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johannes Holkkola, puh. 040 703 0526. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 20.10. mennessä osoitteseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄ

TEHTÄVÄN KUVAUS
Etsimme työntekijää monipuolisiin tuotannon tehtäviin Kauhavalle. Osallistut tuotteiden kokoonpanoon ja huoltoon sekä laitteiden asennuksiin. Ajoittain työskentelet myös asiakkaiden tiloissa. Olet teknisesti suuntautunut ja kiinnostunut maataloudesta, ja sinulla on myönteinen asenne myös asiakaspalvelua kohtaan. Työnkuva on osittain räätälöitävissä taitojesi ja kokemuksesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi. Mainitse hakemuksessasi erityisesti, mikäli sinulla on kokemusta sähkö- tai ruiskuvalutöistä ja/tai automaatioalalta ja robotiikasta. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kiinnostus haettavaa tehtävää kohtaan.

EDELLYTÄMME
- teknistä suuntautuneisuutta
- ahkeruutta ja valmiutta uusien asioiden omaksumiseen
- oma-aloitteisuutta
- hyviä vuorovaikutustaitoja

ARVOSTAMME
- kokemusta sähkötöistä, automaatiosta tai ruiskuvalutöistä
- teknisen alan koulutusta ja/tai työkokemusta
- maatalousalan tuntemusta

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johannes Holkkola, puh. 040 703 0526. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään 20.10. mennessä osoitteseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Videolla rehuntekoa Claasin ajosilppurilla, hapottimena Spreader 30: 

Käy katsomassa myös noukinvaunuvideo! Pöttingerin noukinvaunussa käytössä Spreader 6000 + Fellow-säiliö. 

Videolla Spreader 30 pumppaa 700 litran Fellow-säiliön tyhjäksi 22 minuutissa:

Katso myös säiliön täyttö siirtopumpulla

Happowa tankkaus fb2

Happowan Fellow paak on patenteeritud lahendus konservandi transportimiseks haagiskoguri küljes. Mahuti on loodud toimima ideaalses koostöös konserveerimisseadmega Happowan Spreader 6000. Süsteem on kergesti kasutatav ja töötab ka kõige raskemates oludes.

Fellow paagi maht on 600 või 700 liitrit ning see paigaldatakse haagiskoguri alapinnale tagumisse otsa, et see ei takistaks nähtavust. Kui konservanti kasutatakse viis liitrit värske rohusööda tonni kohta, saab paagiga töödelda kuni 140 tonni sööta. Ühe paagitäiega saab seega koguda saaki u 14 hektarilt.

Tänu oma kujule tühjeneb paak töö käigus täielikult. Paagi võib täiesti täis tankida, sest korgi all on kiirliitmik, mis väldib konservandi välja pritsimist.

Paagi ehitus on selline, et konservant ei laineta ega loksu mahutis ka juhul, kui seda on vähe alles jäänud. Mahuti on valmistatud tugevast plastist ning selle kinnitusrauad on happekindlast terasest.

Paak ja konserveerimisseade sobivad ideaalselt

Fellow paak on loodud selliselt, et see sobib täiuslikult kokku konserveerimisseadmega Spreader 6000. Spreaderi konserveerimisseadmed on tuntud oma töökindluse tõttu ning neid on lihtne paigaldada ja kasutada. Need seadmed tagavad sööda säilimise üle kogu talve.

Konserveerimisseadmel Spreader 6000 on elektrooniline voolamisandur, mille näitu saab vaadata reaalajas traktori kabiinist. Peale selle võimaldavad kaks mahuandurit jälgida kasutatud konservandi kogust nt koorma- ja anumapõhiselt. Konserveerimissüsteemil on tilkumist vältiv ventiil, mis väldib vedeliku vaba voolamist, kui masin on seisma pandud.

Süsteem on saavutanud suure populaarsuse oma tõhusa töökindluse tõttu. Happowan Fellow paak ja konserveerimisseade Spreader on haagiskoguritel juba üsna üldlevinud. Konserveerimisseade ja paak on välja töötatud ja testitud tegelikes kasutusoludes ja neid valmistatakse juba üle 10 aasta.

Kui ostate paagi ja konserveerimisseadme ühes komplektis, saate alati töökindla lahenduse.

Komplekti kuuluvad

  • Fellow paak ja Spreader 6000 konserveerimisseade
  • Paagi kinnitusrauad, imitoru, imifilter ja Parkeri täitmisliitmikud 32 mm voolikuühendusega
  • Pump, juhtpult, kiirliitmikuga pistikud ja voolukaabel, pihustusvarras, tilkumist vältiv ventiil, voolikud

Lisainfot annab Juha Kamppila

Juha Kamppila

Tootejuht

+358 46 920 3686

juha.kamppila (at) happowa.fi